Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Warborn

*
Η developer Raredrop Games ανακοίνωσε το Warborn, ένα νέο turn-based παιχνίδι στρατηγικής, που θα κυκοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2019. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό μια μηχανοκίνητης ομάδας κρούσης, που θα λάβει μέρος σε μάχες καθ' όλο το μήκος και πλάτος του ηλιακού συστήματος. Μάλιστα, εκτός από το single player campaign που θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από σενάρια, οι παίκτες θα μπορέσουν να αναζητήσουν τη δόξα και σε μάχες 1vs1 online. Θα υπάρχουν τέσσερεις διαφορετικοί χαρακτήρες, ο καθένας με τις δικές του, μοναδικές ικανότητες, οπότε οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στα δεδομένα κάθε αποστολής. Εννοείται ότι υπάρχει και trailer που θα το βρειτε ακριβώς παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*